Meniul
Your Cart

Blog RSS Feed

16 Дек De ce sa alegem Jaluzelele Romane?
0 1171
În ceea ce privește apariția noii noastre case, atingerile și detaliile care aduc adesea atmosfera dorită sunt de cele mai multe ori cheie, iar în majoritatea cazurilor acestea sunt jaluzele sau perdelele,                       R..
20 Май Sticla 4 sezoane - cea mai buna optiune atunci cand alegeți un geam termopan
0 5565
Ferestrele 4 sezoane oferă o combinație de izolare termică bună și limitează intrarea luminii solare excesive în camere. Ca la soare, ferestrele de patru sezoane asigură aproximativ 50% economii de energie în..
01 Май Care este diferența dintre ferestrele din PVC și aluminiu?
0 1855
Ferestrele și ușile din aluminiu și PVC sunt una dintre cele mai frecvente ferestre disponibile pe piață. Există, desigur, o a treia opțiune, care este, de asemenea, foarte populară - ferestrele din lemn, dar aici ne vom concentra ..
28 Мар Înțelesul gazului argon în vitraj dublu și care sunt avantajele sale?
0 3161
Așa cum se știe în spațiul mijlociu al majorității ferestrelor vitrate, se adaugă gaze inerte precum argonul și kriptonul, ceea ce îmbunătățește considerabil performanța sticlei în ceea ce privește izolarea termică. Aici ne vom con..
25 Ное Inchidere terasei înainte de iarnă
0 799
Când vorbim despre mai mult spațiu, oferim o soluție. Inchidere terasei ca parte a camerei este o opțiune care economisește mult. – Inchidere Balcon. Nu trebuie să așteptați ca prima zăpadă să vă î..
02 Апр Rulouri Exterioare
0 425
ulourile exterioare sunt un produs extrem de potrivit pentru designul general al ferestrelor din casa sau biroul dumneavoastră. Cu calitățile lor de izolare termică, izolarea fonică îmbunătățită și capacitatea de a regla lumina până la 100%, acestea ..
23 Мар Jaluzele Interiore
0 975
Există multe tipuri diferite de jaluzele interioare. Alegerea jaluzelelor depinde de interiorul casei dvs., de amenajarea mobilierului dvs. și de dimensiunea camerei în care vor fi amplasate.Jaluzele RomaneJaluzelele romane sunt unul dintre cele ..
07 Мар Jaluzele Interioare - casă elegantă
0 860
O Funcția principală a jaluzelelor este de a opri lumina directă a soarelui. Există multe tipuri diferite de jaluzele care permit sisteme diferite de propulsie și montare. Obloana tipică a ferestrei este formată din benzi lungi de 89 mm cu lățimi ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)