Așa cum se știe în spațiul mijlociu al majorității ferestrelor vitrate, se adaugă gaze inerte precum argonul și kriptonul, ceea ce îmbunătățește considerabil performanța sticlei în ceea ce privește izolarea termică. Aici ne vom concentra în mod special pe argon și universitate, din utilizarea sa în sticlă.

Ce este gazul argon?

Argonul este un gaz inert care este mai greu decât aerul și este utilizat cu proprietăți de izolare termică mai bune. Atunci când este plasat în ferestre cu geam dublu, constând din 75-80% din suprafața totală a grafic, gazul marin argon-maritim Argon este cel mai utilizat gaz inert pentru producători de ferestre din Europa. НSus - utilizarea gazului de argon în vitraj triplu este eficientă Instantanee de PLAST-MARKET.ROAcesta este un gaz incolor, inodor și este inofensiv, ceea ce este important să știm dacă Există ceva care se scurge.

Cum funcționează argonul pentru a face ferestre performante?

Îmbunătățirea raportului de izolare termică numai cu argon nu este semnificativă - se ridică la 0,1 W (m2 / K), dar în combinație cu alte componente care fac parte din configurația generală a tâmplăriei - utilizarea energiei scăzute, cu emisii reduse sau alte tipuri de geamuri, care sunt puse în geam, lipirea vitrajului și diferite tipuri de profile, apoi se observă o diferență semnificativă în coeficientul de izolare termică.

НCel mai mare comportament este întotdeauna atunci când vă întâlniți cu o fereastră cu geam dublu, care vine cu ea și are camere inter-camera satisfăcătoare

De ce să alegi Argon Gaz?

Pentru a îmbunătăți eficiența energetică în casa dvs. la maxim. La rândul său, acest lucru duce la o reducere a costurilor de căldură și este unul dintre cei mai importanți factori în comparație cu ferestrele vechi, care în cele mai multe cazuri sunt ineficiente, deoarece sunt de obicei singure. Acesta este un ghid pentru pierderea căldurii prin geam.

Argon de sticlă cu mesaj argon pornit cercetare scăzută la încălzire și răcire pe timp de vară FOTOGRAFII DIN PLAST-MARKET.RO

Deși plasarea gazului de argon în geamuri duble și triple poate fi inițial mai scumpă decât ferestrele obișnuite cu un singur vitraj, beneficiile pe termen lung merită investiția inițială.

ДCopii îi puteți găsi pe cei mai fericiți pentru că este cald și folosițiInstantaneul PLAST-MARKET.RO

Prin urmare, dacă aveți în vedere înlocuirea ferestrelor vechi, nu uitați că înlocuirea celor noi cu gaz argon va contribui la îmbunătățirea eficienței energetice și la reducerea semnificativă a costurilor de încălzire în timpul iernii și la răcire vara.