Meniul
Your Cart

Termeni de utilizare

Pentru a utiliza site-ul plast-market.bg, acceptați condițiile publicate aici.

TERMENI DE UTILIZARE A SITEULUI

Drepturi de autor

Utilizatorii care au acceptat să respecte acești termeni și condiții au dreptul de a vizualiza toate materialele publicate. Informațiile furnizate sunt destinate exclusiv utilizării personale non-comerciale, cu respectarea drepturilor de autor.

Copierea, postarea și distribuirea materialului de pe site pentru orice scop public sau comercial este absolut interzisă. Informațiile publicate pe site-ul plast-market.bg sunt protejate prin Legea drepturilor de autor, iar publicarea sa pe alte site-uri este pedepsibilă.

Drepturi și responsabilități

Plast Market își rezervă dreptul în orice moment și fără notificare prealabilă de a face modificări la materialele, software-ul, serviciile și produsele publicate pe site. Compania nu este responsabilă pentru nicio informație actualizată de pe site.

Unele dintre produsele publicate pot să nu fie disponibile în acest moment. Pentru a obține informații la zi cu clienții despre produsele disponibile, ne pot contacta la telefoanele enumerate.

Modificarea prețurilor

Prețurile menționate în plast-market.bg pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă pentru consumator. La modificarea prețului, Utilizatorul este obligat să plătească acel preț, care era actual la momentul încheierii contractului, indiferent dacă acesta este mai mare sau mai mic decât cel anunțat mai târziu.

În cazul erorilor tehnice ale informațiilor publicate pe site, Plast Market are dreptul de a refuza executarea contractului fără a plăti utilizatorului compensații, cu excepția sumelor plătite de acesta care i-au fost rambursate.

Dacă există reduceri de produse și servicii, prețul vechi este zgâriat și este anunțat noul preț mai mic. Reducerile sunt în vigoare până la o dată specifică, dacă este indicat sau până la epuizarea cantităților dacă lipsește o dată de încheiere.

Prețurile pentru toate produsele de pe site pentru nicio livrare și instalare.

Promoția nu poate fi combinată cu alte reduceri și promoții pentru serviciul sau produsul selectat!