Meniul
Your Cart

Glaf Aluminiu 260 mm.

Glaf Aluminiu 260 mm.
-11 %
Glaf Aluminiu 260 mm.
de la 36,00 RON cu tva
de la 40,50 RON cu tva
  • Stock: În Stoc
  • Preț pe metru liniar

Glafuri de aluminiu exterioare. Rame ferestre exterioare. Cele mai multe glafuri durabile și ieftine. Avantajele glafuri de aluminiu exterioare. Caseta din aluminiu 260 mm.

Glaful exterior din aluminiu pe care profesioniștii noștri Plast Market l-ar putea instala cu ușurință este mai mult o necesitate decât un lux. Știm că aluminiul este extrem de rezistent la coroziune, ceea ce în sine este o condiție necesară pentru o durată de viață foarte lungă.

Caracteristicile glaful de aluminiu de 260 mm.

Glaful din aluminiu (260 mm) este montat pe partea din față a cadrului ferestrei și este produsă cu o ușoară înclinare pentru a permite umiditatea și apa să se scurgă mai bine. Astfel, ei nu reușesc să pătrundă pe tâmplărie și perete și astfel își încep subversiunea. Un alt plus al pervazului din aluminiu este faptul că oferă un aspect finisat, mai frumos întregii fațade exterioare. Dacă aveți ferestre de colț cu această lățime, atunci le vom pune împreună în instalație, astfel încât să arate o bucată.

Beneficiile glafului exterioar din aluminiu de 260 mm.
  • Din această cauză, apa se scurge și nu pătrunde sub ferestre;
  • Dă un aspect mai finisat fațadei;
  • Este extrem de robust și de încredere, extrem de rezistent la orice condiții meteorologice nefavorabile.
Pe termen lung, investiția în glaful exterior din aluminiu (120 mm) vă va plăti în mod repetat. Acest lucru este valabil mai ales în locurile în care fereastra dvs. este expusă la ploaie continuă, vânt și soare puternic.