Meniul
Your Cart

plasa de tantari rulou 75 / 140cm

plasa de tantari rulou 75 / 140cm
-10 %
plasa de tantari rulou 75 / 140cm
de la 94,00 RON cu tva
de la 103,90 RON cu tva
  • Stock: În Stoc

Plase tip rulou 75/140. Cea mai bună protecție împotriva țânțarilor și insectelor. Plase de tantari. O varietate de plase de țânțari în Plast Market.

Plasele de țânțari rulou sunt un mijloc extrem de convenabil de protecție împotriva tuturor insectelor - muște, țânțari, viespi, albine. Numele derivă din faptul că baza este o plasa rulantă, care poate fi ridicată și coborâtă cu comoditate. Poate fi montat pe toate tipurile de ferestre.

Cum funcționează plasa naveta?

O cutie cu role este montată pe ecranele cu role, care se află la capătul lor superior. Cu o frânghie robustă, ușor de manevrat, îi trageți și îi puneți în cutie. Plasa este fixată pe ghidurile poziționate vertical pe cadru. plasa de țânțar este introdusă în cutie printr-un arc și este ținută apăsată de mici dopuri care îl împiedică să se întoarcă. Principalele componente care alcătuiesc plasa de țânțari sunt: ​​
  • Fibra de sticlă. Este foarte subțire, transmite lumina soarelui și nu întunecă vederea, spre deosebire de unele plase de țânțari mai dense, mai ales frecvente în trecut.
  • Firele din care este compus sunt fixate ferm în punctele de intersecție. Acest lucru, pe lângă faptul că le oferă forță, împiedică intrarea tantarilor, cum ar fi vrăbii și liliecii noaptea.
  • Teflon are cel mai mic coeficient de frecare comparativ cu toate celelalte. Acesta este motivul pentru care este utilizat ca acoperire antiaderentă pe vase, și ustensile de uz casnic în general. Cu toate acestea, această calitate este un plus uriaș pentru plasele de țânțari - insectele nu se lipesc de ele, dar sunt pur și simplu respinse.
  • Cadrul joacă un rol cheie în determinarea durabilității întregului mecanism. Rama produsului considerat aici este realizată din aluminiu de înaltă calitate UlTantarii nu sunt doar unul dintre cele mai enervante insecte, ci si unele dintre cele mai periculoase. Peste 2 milioane de oameni mor anual din cauza bolilor pe care le răspândesc. Tipic pentru cei pe care îi întâlnim în Romania este faptul că sunt mult mai rezistenți la vremea schimbătoare și rece, așa că trebuie să reținem că pot apărea înainte de lunile călduroase de vară.

    Plase de țânțari rulante sunt mijloacele perfecte de a vă proteja locuința împotriva acestor insecte urâte, fără a renunta la mai puțina lumină și aer. Acestea vă vor garanta liniște sufletească și plăcere în casa dvs. fără să auziți sunetul neplăcut al insectelor zburătoare sau al trezirii seara.

    Pentru ca dumneavoastră să aveți una instalată, este necesar ca maestrul nostru să facă o inspecție preliminară și, mai ales, să ia dimensiunile necesare. Vă sfătuim să utilizați întotdeauna serviciile profesioniștilor atunci când instalați plasele de țânțari, deoarece, în caz contrar, există un pericol real ca plasele sa nu functioneze corect.