Meniul
Your Cart

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Raspunsuri Termopane

Depinde de diverși factori. Tâmplăria din PVC este foarte bună din punct de vedere a izolari termice, este prevăzut cu o ventilație bună și fără cusur drenaj. Profilele din aluminiu sunt de asemenea foarte bune, dar prețul lor este mai mare. Când comandați ferestre, efectiv comandați un serviciu. Tâmplăria nu este o marfă. Nu puteți „încerca” și apoi  sa o cumpărați, dacă este defect, nu o puteți returna. Instalarea este de asemenea foarte importantă ferestrele perfect lucrate pot fi prost montate. Ce este crucial este ca firma pe care o alegeți, să existe, să fie stabila pe piață, asumandusi garanția și serviciul de mentenanta.
Camerele sunt numărul de goluri de aer dintre pereții interiori și exteriori ai profil, adică câte bariere există între pereții interiori și exteriori. Dacă da una, atunci profilul este cu două camere, dacă sunt două, profilul este cu trei camere și etc. O cavitate cu lățimea de cel puțin 5 mm este considerată o cameră. camerele suprapuse una peste alta nu crește proprietățile izolatoare ale profilului. Este greșit să crezi că numărul camerelor mărește rezistența profilului, deoarece coeficientul de elasticitate este de o sută de ori mai mic decât cel al oțelului și este luat în calcul la calculul statisticilor de construcție luând în considerare doar profilul de impuls. Întotdeauna una dintre camere este comparativă mai larg decât celelalte, deoarece se montează profilul de armare. Profilele variază de la două camere la zece camere, cele două camere utilizat pentru partiții interioare și partiții de birou. Există trei și cinci a găsit cea mai largă aplicație din țara noastră. Profiluri cu mai multe camere nu au câștigat încă popularitate largă și este în principal legată de prețul ridicat.

În industria noastră, lupta cu clienții este mare, motiv pentru care toată lumea se străduiește pentru a oferi cel mai mic preț posibil, așa cum se poate face în mai multe moduri - ceea ce vedeți ca un produs finit este voi înșivă plastic, iar sub ferestre rămân multe elemente invizibil pentru utilizator. Înlocuirea lor duce totuși la o reducere a prețurilor și de calitate.

Nu întotdeauna prețul este cel mai important! Pentru a oferi un preț mic este omisa calitatea armăturilor, ceea ce ar putea duce la o defectiune rapidă a ferestrelor, reducând grosimea armăturii care este cel mai important stă în poziție verticală fără să se îndoaie la înălțimea mai mare Ar trebui să fie de 1,5 mm ca standard. Trebuie căutat optimul  între calitate și preț.

În fiecare zi, multe companii producătoare apar pe piața de termopane care atrag consumatorii cu prețurile lor reduse dar umbland la calitate. Fiecare companie îți oferă tot ce este mai bun, dar tu cum să faci sa fi convins de asta? Acordați atenție reputației companiei și a acesteia in experiențăa pe piață. Întrebați despre conturile companiei armăturile, pentru ferestre, cereți cea mai bună opțiune pe care ar face-o Ți-a fost oferit special pentru casa ta Căutați cea mai bună soluție!

Accesați birourile companiilor pe care le-ați evidențiat ca fiind de încredere și cereți să vedeți certificatele pentru care dețin producția pe care o produc. În companiile serioase, aceste certificate sunt puse într-un loc proeminent și există, de asemenea, probe expuse producției lor.

Acest material este caracterizat prin costuri reduse, siguranță și durabilitate. Spre deosebire de lemn sau metal, nu este afectat de umiditate, nu se deformează, rugineste sau putredește. În plus, pe lângă designul frumos pe care îl ai obțineți și o izolare termică bună. Din cauza crizei energetice din Europa în anii 70 ai secolului XX, tâmplăria din pvc era răspândită. ea poate reduce costul instalării încălzirii spațiului.

Știm cu toții că profilul ocupă o parte foarte mică din întreaga fereastră - aproximativ 20%. Restul este ocupat de sticlă.  Acolo intervine principalul schimb de temperatura al ferestrei. Este foarte important ce fel de geam termopan veți  alege . Alegerea corectă a geamurilor este crucială pentru , izolarea fonică,termica și designul ferestrelor dvs. deoarece acestea ocupă în medie, între 70-80% din suprafața ferestrelor.

În masă intră geamuri de sticlă cu emisii reduse și cu energie mare sau geamuri triple care sunt mai scumpe decât cele obișnuite , dar cu caracteristici tehnice mult mai bune. cu emisii reduse sticla este , cu un strat de potasiu aplicat pe o parte o acoperire care transmite razele de căldură doar într-o direcție (spre interior), apoi împiedicându-i să părăsească spațiile. creșteri izolarea geamurilor din sticlă semnificativ, reducând riscul formari de condens pe geam.

Sticla cu energie mare trebuie instalată în afara spațiului. Acesta este un geam selectiv cu acoperire dublă de potasiu, care actioneaza în diferite condiții . Când soarele este cald afară încălzește fereastra, reflectă o mare parte din căldură, altfel trece prin ferestrele din camere și când este întuneric afară . Este foarte potrivit pentru orice spații, economisește energie atât pentru încălzirea, cât și pentru răcirea camerelor.

Ușor, asistăm la o tranziție de la dublu la triplu sticlă pentru profilele din PVC. Scopul este reducerea pierderilor de căldură și, prin urmare, îmbunătățește semnificativ eficiența energetică a geamului . Acesta ajuta la stadiul în care geamul dublu nu este suficient pentru izolarea perfectă a locuinței.

Cea mai precisă metodă pentru compararea performanței energetice a geamul dublu este coeficientul de transfer de căldură - U [W / m.K]. Cele tradiționale  cu geamuri individuale au o valoare în jurul și peste 5, dublă geam dublu în jur de 3, dar în timp, tehnologia  a suferit îmbunătățiri considerabile, reducând valoarea a coeficientului sub 1.6.

Energia economisită ca valoare monetară este considerabilă mai mică decât suma cheltuită pentru geamuri duble, dar aici trebuie să avem și altceva în minte: izolarea pereților și a acoperișului, cumpărarea de echipamente scumpe de înaltă eficiență, dar ignorând geamul întregii ecuații, veți întâlni inevitabil cu un fenomen neplăcut - condensul și, prin urmare, mucegaiul.

Gazul argon este un gaz inert, mai greu decât aerul și cu proprietati mai bune de izolare termică . Puneți geamul dublu care constituie 75-80% din suprafața ferestrelor, își îmbunătățește totalul coeficientul de transfer de căldură. Gazul  argon este cel mai frecvent gaz inert utilizat în acest scop, nu numai în țara noastră, ci și în lume.
Una dintre cele mai frecvente probleme la înlocuirea ferestrelor din lemn vechi cu tamplarie pvc sau când cumpărați o casă nouă unde se află deja instalat  ferestre din PVC este formarea condensului pe ferestre, de mucegai și matriță în colțurile camerei etc. Există câteva lucruri de bază pe care trebuie să le știți despre apariția acestei probleme. Noua tamplarie pvc , mai ales când este de bună calitate și bine montată este  mai bine compactata decât cel vechi. Din acest motiv, fluxul aproape liber de aerul interior și exterior este semnificativ restricționat. Deci umiditatea generată în cameră nu mai este nicăieri. Umiditatea  va începe să apara atunci când se întâlnește la rece suprafața unității de geam dublu, mai ales când este scăzută izolare termică. Este necesar să deschideți ferestrele largi timp de 5-6 minute. Un indiciu pentru momentul în care a ieșit excesul de umiditate din cameră este dispariția de ceață din exteriorul ferestrei după deschiderea fereastrei.
Această operație nu se întârzie, deoarece spuma isi schimba culoarea și devine friabil de soare, nu este un dispozitiv de impermeabilizare - veti constata umezeala care, atunci când este înghețată, distruge spuma. Creșterea în umiditatea spumei cu 5% reduce izolația și proprietățile cu 50%.

Răspunsuri pentru jaluzele

Principala diferență între cele două tipuri de jaluzele este că cele din PVC sunt semnificative mai ușoare, dar atât jaluzelele din PVC cât și jaluzelele din aluminiu sunt bune calități de izolare termică. Alegerea aici poate fi mai degrabă din vedere punct de estetică decât în diferențele de funcționalitate.
Depinde de ceea ce așteptați să obțineți după ce puneți jaluzelele. Fără îndoială, ai o alegere uriașă când vine vorba de jaluzele interioare. Ei pot fi: roman, plisat, orizontal, vertical, zi și noapte, se rulează și etc. Cu ele puteți alege între diferite modele și țesături. Cel mai mare avantaj al lor este că pot înlocui perdelele și da controlezi lumina în mod diferit față de modelul care ești au ales. Cu jaluzelele exterioare, alegerea modelelor nu este excelentă - pot exista alegeți mai ales între jaluzele din aluminiu și PVC, cu diferențe minime în Design. Avantajul jaluzelelor exterioare este că acestea protejează ferestrele influențe externe.
Da. Acesta este și cel mai mare avantaj al acestora. Nu atât designul divers, jaluzelele exterioare sunt caracterizate prin comparativ izolare termică bună și chiar fonică. Și nu în ultimul rând, te protejează ferestre de vreme exterioară ca soarele puternic vara, vânt puternic, grindină etc. factori adversi.
Într-o oarecare măsură da, dar acest lucru este foarte subiectiv de confirmat sigur. În orice caz, acestea pot întârzia invazia hoții. Dar pentru a vă simți cu adevărat în siguranță, vă recomandăm să vă pariați pe accesorii de securitate și furt. Lipiți numai blind-urile externe nu garantează o protecție completă împotriva hoților.
Sunt suficient de sigure în ceea ce privește durabilitatea în timpul respectiv în mod natural necesită întreținere periodică pentru a-i menține funcționalitate cât mai mult posibil. În ceea ce privește protecția împotriva detractoarele trebuie combinate cu armăturile de securitate și ferestre antiefracție pentru a fi cu adevărat eficiente
Dacă doriți să reîmprospătați interiorul camerei, pariați pe jaluzele interioare - acestea vin în modele diferite și diferite tipuri de care puteți alegi. Dacă doriți să obțineți o izolare mai bună a căldurii sau a zgomotului, Vă recomandăm să alegeți jaluzele exterioare din PVC sau aluminiu. Al treilea opțiunea este de a combina jaluzele interioare și exterioare pentru a crea una confortabilă atmosferă în interiorul camerei și în același timp, la exterior și la exterior.
Jaluzelele din bambus sunt diferite de cele mai multe jaluzele interioare aduce multă comoditate în camera în care sunt așezați. Așa este, în principal datorită culorii lor naturale de bambus (bambusul este rar jaluzele care sunt vopsite într-o altă culoare) care aduce „căldură” în interiorul. Un alt avantaj este că sunt fabricate aproape 100% materiale ecologice. Jaluzelele din bambus sunt mult mai ușor de curățat decât praf și alți contaminanți în comparație cu materialele textile.